Over ons

QPIT BV heeft Quintica bedacht als werkwijze om met teams snel, efficiënt en beheersbaar te zorgen voor oplossingen van complexe problemen. Quintica is ontstaan uit de ICT praktijk van meer dan 30 jaar onderzoeken, maken, leren en verbeteren. Graag delen we onze ervaringen en de Quintica werkwijze.

Ervaringen

Onze teams hebben ervaringen met grote en kleine projecten in vrijwel alle markten. We hebben succesvol grote multi-million projecten gerealiseerd op basis van vaste prijs en doorlooptijd. We hebben complexe problemen onderzocht, oorzaken achterhaald en werkende oplossingen geleverd.

Onze oplossingen bestaan uit zoveel mogelijk standaard producten eventueel aangevuld met maatwerkonderdelen. Met duurzame klantrelaties van meer dan 15 jaar zorgen we voor oplossingen die meegroeien met de marktsituatie.

Meer info »

Werkwijze

Inzicht, overzicht en communicatie staan centraal in onze werkwijze. Waar inzicht ontbreekt bepalen we risicos en nemen we kleine stappen om te ontdekken en kennis op te doen. Visualisatie, prototyping, testen en meten zijn daarbij onze hulpmiddelen. Overzicht gebruiken we om de voortgang te zien en de teams optimaal in te zetten. Communicatie is essentieel om onze klanten en teams te informeren, te begrijpen wat onze doelen zijn en wat we van plan zijn te doen. We bieden zoveel mogelijk real-time inzicht in voortgang en bieden online toegang tot de werkzaamheden.

Meer info »

Oplossingen

Onze teams leveren ICT oplossingen voor onder andere de Overheid, Zorg, Industrie en commerciële dienstverleners. We werken internationaal, leveren maatwerkoplossingen en zetten standaard producten in.

Samen met WO/HBO instellingen doen we onderzoek en ondersteunen we de opleidingen. We ontwikkelen, leveren en onderhouden eigen producten. Bijvoorbeeld Quism voor de servicedesk en SessionPanels voor Lean Agile teamwork.

Meer info »